[Saving Private Joke]

Dit is een fait divers.
Een jongeman uit B. gaf zich maanden lang uit voor chef voedsel en drank bij Club Brugge. Hij had drie meisjes in dienst die hij nooit betaalde, maar die hij wel mailde, onder meer in naam van Clubvoorzitter Bart V.
Zijn mooie verhaal heeft niet mogen duren.
De idee dat er in het land fantasten rondlopen die zich voor Bart V. uitgeven, en goedgelovige mensen aan het werk zetten en/of op hoge kosten jagen, zorgt her en der voor grote ongerustheid. Niet onterecht, als we de kranten mogen geloven.
Hier lees je het artikel uit De Standaard van 5 december 2015 over de fantast voedsel en drank, gevolgd door een gelijkaardig artikel van 5 december… 2017, in voorpublicatie uiteraard (!), over een fantast die de hele Vlaamse regering voor schut heeft gezet. De toekomst alsof je er was.

Meer nieuws over het in het tweede artikel vermelde project vind je ook hier (de Beaulieu-safari) en hier (beeldvorming omtrent de Vlaamse rand). En als het wat mee zit, komt er straks nog meer (over rechtszekerheid).

 

[Verantwoording: zolang het originele artikel van De Standaard d.d. 5 december 2015 op het web staat, vind je dat ook >hier.]