Sinds hij niet meer door Oosterweel dwaalt, is Kris Peeters actiever dan ooit.
Op alle fronten is hij present.  Hij slaagt er zelfs in Bart Tommelein te doen vergeten waar het om bescherming van privacy gaat.
Zijn nieuwste initiatief?  Een lijst met alle mensen die NIET lastig gevallen willen worden aan de telefoon.
Marketeers en ander schorremorrie worden verplicht de lijst raad te plegen vóór ze iemand lastig vallen.  Aan de telefoon.

Als het initiatief, dat in de zomer operationeel moet zijn, een succes wordt, denkt Kris Peeters aan andere acties van die aard.
Voor wie op straat NIET lastig gevallen wil worden, denkt hij aan een eigentijds mode-accessoire, dat de vrouw (of man) goed zichtbaar moet dragen.  Zodat het geteisem het ziet.
De minister van consumentenzaken (Kris Peeters dus) denkt aan een samenwerking met de wereldberoemde Belgische modescholen, de Antwerpse Academie en het Brusselse La Cambre.  Dat kan bijvoorbeeld via een ontwerpwedstrijd.
Hier vind je het artikel (van De Standaard, op 26 januari) omtrent het eerste initiatief, en in exclusiviteit, een voorpublicatie van het artikel dat pas op maandag op 27 juli verschijnt. De toekomst alsof je er was.

[Als je door de maker van deze website niet langer lastig gevallen wil worden met mails, kan dat ook. Schrijven naar het rechtsonder vermelde e-mailadres.]